TRENDBOEKEN | Ben je op zoek naar de interieur trends voor 2019?

Twee keer per jaar komt het THJS Trendboek Interior uit in een gelimiteerde oplage. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt voor het starten van een nieuwe collectie. Zo vind je in het THJS trendboek prachtige, handgeschilderde kleurenpaletten, en bijzondere materiaalstalen die exclusief voor deze trendboeken gemaakt zijn door onze ontwerpers. Elk thema wordt bovendien voorzien van meerdere copyright vrije dessins, die je op de DVD vindt als handige *.eps; *.psd of *.tiff files. Je kunt er meteen mee aan de slag. Verder vind je inspiratie voor verschillende ruimtes in het huis,  zoals bijvoorbeeld trends voor de slaapkamer, badkamer, keuken-, woon- of kinderkamer. We besteden uitgebreid aandacht aan stationary, behang en gordijnen, kussens, potten, krukjes, servies en interieur accessoires. Natuurlijk komen voorjaar, zomer, herfst of winter aan bod, met productinspiratie specifiek voor elk seizoen. Denk bijvoorbeeld aan kerst, halloween, moederdag, pasen en valentijn. Kortom, met dit bruikbare en inspirerende trendboek zet je een zelfverzekerde eerste stap in de richting van je nieuwe collectie. Wil je een keer vrijblijvend een THJS trendboek inzien? Maak hier een afspraak met ons of met een van onze agenten.

Natuurlijk wil je eerst zien, wat voor informatie je zoal kunt verwachten in een THJS Cover trendthema. Daarom sturen we je graag een van de thema’s gratis toe! Vul hier je email-adres in, en je ontvangt per ommegaande een email met daarin de pdf van een van de trendthema’s voor FWX 2020|21!

THJS Cover Interior Digital Trendtheme FWX 2020|21: Lightly-Rugged

We laten je graag zien, hoe je de thema’s van ons digitale trendboek in je mailbox ontvangt na bestelling. Daarom ontvang je één van de 18 THJS Digitale Trendthema’s gratis in je mailbox na het invullen van bovenstaand formulier!

THJS