THJS inspireert je met professionele trendinformatie op het gebied van interieur

Ben je importeur, inkoper of producent van woonaccessoires? Ben je winkelier of stylist op het gebied van interieur en woninginrichting? Ben je op zoek naar professionele en inspirerende trendinformatie? Je vindt het bij THJS! Wij, trendwatchers Titia Huisman en Joke Scholtalbers, THJS, verzamelen, filteren en clusteren relevante trendinformatie voor je. Wij voorspellen al meer dan twintig jaar de trends aan toonaangevende bedrijven in de interieur branche. Meer dan tien jaar hebben wij gezamenlijk het Co-okBook Interior uitgegeven. Sinds begin 2016 is de naam veranderd in THJS Cover Interior.

Kijk met THJS een jaar vooruit

Voor stylisten, projectinrichters en andere woonprofessionals bieden wij inspirerende trendinformatie. In ons digitale trendboek tonen wij een handig overzicht van de laatste trends op het gebied van interieur en decoratie. Wij voorzien je van uitgebreide kleurkaarten, inspirerende producten en ideeën voor dessin- en materiaalgebruik. Informatie die volgend jaar relevant zal zijn. Bestel een compleet overzicht van het komende seizoen: dan krijg je maar liefst 7 trendthema’s plus 12 pagina’s met algemene trendinformatie! Bekijk een preview in de THJS-shop.

Kijk met THJS twee jaar vooruit

Als importeur, inkoper en/of fabrikant, wil je natuurlijk nog eerder op de hoogte zijn van de juiste materialen, kleuren, vormen en dessins. Met het trendboek van THJS start je je nieuwe collectie op basis van de juiste informatie! Wij bundelen twee keer per jaar alle relevante trends in een overzichtelijke map. Je vindt hierin grote handgeschilderde kleurstalen, colorkeys, en dessins om meteen te gebruiken voor je collectie. Daarnaast tref je in deze gelimiteerde oplage veel inspirerende interieur- en product foto’s aan. Bovendien tonen we de trends voor verschillende materialen en producten voor in huis, zoals gordijnen, kussens, potten, vazen, krukjes, behang, stationery en nog veel meer. Daarnaast besteden we in THJS trendboek voor winter en kerst uitgebreid aandacht aan trends voor kerst en kerstdecoratie.
Bekijk een THJS trendboek!

Natuurlijk wil je eerst zien, wat voor informatie je zoal kunt verwachten in een THJS Cover trendthema. Daarom sturen we je graag een van de thema’s gratis toe! Vul hier je email-adres in, en je ontvangt per ommegaande een email met daarin de pdf van een van de trendthema’s voor FWX 2020|21!

THJS Cover Interior Digitaal Trendthema FWX 2020|21 Lightly-rugged

THJS Digitale Trendthema Lightly-rugged ontvang je gratis in je mailbox na het invullen van bovenstaand formulier!

Titia, grafisch geschoold, heeft ruim negen jaar gewerkt als trendwatcher en ontwerper bij een toonaangevend trendbureau. Naast het maken en vormgeven van trendboeken reisde ze de wereld over om producten te ontwikkelen op het gebied van interieur en accessoires.

Sterke punten van Titia zijn: grafisch vormgeven, producten en dessins ontwerpen, trends analyseren, fotograferen.

Joke startte haar carrière in de mode- en stoffen industrie. Hiervoor reisde zij veel, om producten te ontwikkelen, o.a. naar het Verre Oosten. Daarna werkte ze zeven jaar als trendwatcher en colorist bij hetzelfde trendbureau als Titia.

Sterke punten van Joke zijn: kleurenkaarten maken, trends analyseren en presenteren, product ontwikkeling, teksten schrijven.

THJS