THJS Cover Interior

Twee jaar voordat de producten in de winkel liggen ben je al goed geïnformeerd met behulp van THJS Cover (voorheen bekend als Co-okBook) voor de trends op het gebied van het interieur! Bestel hier per seizoen of neem een abonnement voor twee opeenvolgende seizoenen en ontvang 10% korting!

THJS Cover Digitale interieur trend thema’s

Een jaar voordat de producten in de winkel liggen ben je goed geïnformeerd over de trends op het gebied van het interieur met behulp van onze interieur trend thema’s! Elke THJS Cover bevat zeven interieur trend thema’s van een seizoen plus 12 pagina’s algemene trendinformatie!

THJS Shop

In THJS Shop bestel je eenvoudig je THJS Cover Interior, of de THJS kleur- en materiaalstalen van de kleurenpaletten uit THJS Cover. Handig voor je kleurkaart of voor productontwikkeling. Of kies voor het digitale trendboek als leidraad voor interieurstyling of projectinrichting!

Natuurlijk wil je eerst zien, wat voor informatie je zoal kunt verwachten in een THJS Cover trendthema. Daarom sturen we je graag een van de thema’s gratis toe! Vul hier je email-adres in, en je ontvangt per ommegaande een email met daarin een pdf van een THJS Trendthema!

THJS Cover Interior Digital Trendtheme SS 2019: Sunbaked

Terra Cotta is erg belangrijk voor SS 2019. Zowel in materiaal, als in kleur! In Sunbaked zie je hoe dit op een geweldige manier kan worden vertaald om je huis dat mediterrane gevoel te geven …

THJS Digitale Trendthema Sunbaked ontvang je gratis in je mailbox na het invullen van bovenstaand formulier!

THJS

Deze website is gerealiseerd door bco reclameburo | © Copyright - THJS