THJS Cover Interieur

Twee jaar voordat de producten in de winkel liggen ben je al goed geïnformeerd met behulp van THJS Cover voor de trends op het gebied van het interieur! Bestel hier per seizoen of neem een abonnement voor twee opeenvolgende seizoenen en ontvang 10% korting!

THJS Cover Digitale interieur trend thema’s

Een jaar voordat de producten in de winkel liggen ben je goed geïnformeerd over de trends op het gebied van het interieur met behulp van onze interieur trend thema’s! Elke THJS Cover bevat zeven interieur trend thema’s van een seizoen plus 12 pagina’s algemene trendinformatie!

Mot

We hebben zoveel inspiratie, dat we het leuk vinden om dat af en toe om te zetten in een kleine productlijn. Hier vind je soms ansichtkaarten, een poster of iets anders moois. In een kleine oplage en soms zelfs als Limited Edition. Zo weet je zeker dat je iets bijzonders koopt!

THJS Shop

In THJS Shop bestel je eenvoudig je THJS Cover Interior, THJS Cover Interior Digital. Handig voor je kleurkaart of voor productontwikkeling. Of kies voor een van de leuke unieke producten van mot! (more of thjs)

Natuurlijk wil je eerst zien, wat voor informatie je zoal kunt verwachten in een THJS Cover trendthema. Daarom sturen we je graag een van de thema’s gratis toe! Vul hier je email-adres in, en je ontvangt per ommegaande een email met daarin een pdf van een THJS Trendthema!

THJS Cover Interior Trend theme FWX 2020|21: Lightly-rugged

We laten je graag zien, wat je kunt verwachten van een THJS Cover trend thema. Daarom ontvang je een pdf van één van de 18 THJS Trendthema’s gratis in je mailbox na het invullen van bovenstaand formulier!

THJS