THJS Cover WX 18|19 is klaar!

De nieuwste THJS Cover ligt inmiddels weer in de schappen. In de laatste maanden van 2016 hebben Joke en ik weer heel hard gewerkt om een een inspirerend trendboek te maken; een dikke map vol met inspiratie voor onze klanten. Klanten die zich nu al bezig gaan houden met de productontwikkeling voor het kerstseizoen van 2018.

De nieuwste THJS Cover zit boordevol inspiratie voor jullie nieuwe wintercollectie. In zeven verschillende thema’s laten wij een goed overzicht zien van alle kleuren, dessins en ontwerpstijlen die een belangrijke rol zullen gaan spelen. Wij zien, dat er een hernieuwde waardering is voor klassieke en ornamentale elementen in vormgeving. Zowel in traditionele ontwerpen, in meer etnisch gedecoreerde richtingen, als in een bijna kemp-achtige vertaling van jaren 50-70 nostalgie. Zelfs de natuur laat zich in al haar pracht en praal zien. Denk voor winter 2018 aan goud, glans, fluweel, edelstenen en andere rijke materialen, af en toe gecombineerd met een stoere, industriële touch zoals bijvoorbeeld grof hout, beton of verroest ijzer. In THJS Cover WX 18/19 besteden we ruim aandacht aan de vertaling van de interieur trends naar kerstdecoratie.

Nieuwsgierig hoe winter 2018 eruit gaat zien? Bestel dan ons inspirerende trendboek direct online, of neem contact op via onze website. Wij, of een van onze agenten, komen graag langs om THJS Cover te laten zien!

Anderen lazen dit ook:

Deel dit artikel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.