DIGITALE TRENDS | Ben je op zoek naar de interieurtrends voor komend jaar?

Zoek je inspiratie voor het inrichten van een woning of een nieuw project, wil je je winkel restylen, of zoek je kleurinspiratie voor een beursstand? Voor stylisten, interieur inrichters en andere woonprofessionals bieden wij onze trendinformatie digitaal aan. Hiermee ben je altijd up to date, en kun je je projecten op een goede manier starten. In THJS digitale trendboek, dat een jaar vooruit kijkt, vind je kleurenkaarten, voorzien van handige kleurnummers. Zo kun je snel bepalen welke kleuren je wilt gebruiken op de muren, of voor meubels en accessoires. De thema’s zijn toe te passen op verschillende ruimtes in huis. Het ene thema is bijzonder geschikt voor een badkamer, het andere voor de slaapkamer, de keuken-, woon- of kinderkamer. We besteden onder andere aandacht aan stationary, behang en gordijnen, kussens, potten, krukjes, servies en andere interieur accessoires. Afhankelijk van het thema komen ook voorjaar, zomer, herfst, winter en natuurlijk kerst aan bod. Je kunt zelf bepalen welke thema’s interessant voor jou zijn. Bestel je alle thema’s van een seizoen, dan krijg je één thema gratis! Bestel het digitale THJS trendboek in de THJS shop.

Natuurlijk wil je eerst zien, wat voor informatie je zoal kunt verwachten in een THJS Cover trendthema. Daarom sturen we je graag een van de thema’s gratis toe! Vul hier je email-adres in, en je ontvangt per ommegaande een email met daarin de pdf van de trendthema’s voor FWX 2020|21!

THJS Cover Interior Digital Trendtheme FWX 2020|21: Lightly-rugged

We laten je graag zien, hoe je de thema’s van ons digitale trendboek in je mailbox ontvangt na bestelling. Daarom ontvang je één van de 18 THJS Digitale Trendthema’s gratis in je mailbox na het invullen van bovenstaand formulier!

THJS