Trendinformatie kan op verschillende momenten in het seizoen belangrijk zijn voor je bedrijf. Misschien heb je al voldoende aan de trendinformatie uit onze trendboeken. Maar het kan ook zijn, dat je behoefte hebt aan een intensievere samenwerking. Wil je een trendpresentatie voor je inkoopafdeling, of juist een presentatie voor je trouwe klanten? Of wil je een trendworkshop met het oog op je nieuwe collectie? Ben je op zoek naar hulp bij je productontwikkeling? Wij kunnen op verschillende manieren bijdragen aan je collectie. Hieronder beschrijven we een aantal opties. Heb je andere wensen? Laat het ons weten, wij schuiven graag eens aan voor een gesprek!

TRENDBOEKEN | Ben je op zoek naar de volgende interieur trends?

Twee keer per jaar komt het THJS Trendboek Interior uit in een gelimiteerde oplage. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt voor het starten van een nieuwe collectie. Zo vind je in het THJS trendboek prachtige, handgeschilderde kleurenpaletten, en bijzondere materiaalstalen die exclusief voor deze trendboeken gemaakt zijn door onze ontwerpers. Elk thema wordt bovendien voorzien van meerdere copyright vrije dessins, die je via een link op Dropbox krijgt als handige *.eps; *.psd of *.tiff files. Je kunt er meteen mee aan de slag. Verder vind je inspiratie voor verschillende ruimtes in het huis, zoals bijvoorbeeld trends voor de slaapkamer, badkamer, keuken-, woon- of kinderkamer. We besteden uitgebreid aandacht aan stationary, behang en gordijnen, kussens, potten, krukjes, servies en interieur accessoires. Natuurlijk komen voorjaar, zomer, herfst of winter aan bod, met productinspiratie specifiek voor elk seizoen. Denk bijvoorbeeld aan kerst, halloween, moederdag, pasen en valentijn. Kortom, met dit bruikbare en inspirerende trendboek zet je een zelfverzekerde eerste stap in de richting van je nieuwe collectie. Wil je een keer vrijblijvend een THJS trendboek inzien? Maak hier een afspraak met ons of met een van onze agenten.

TREND SEMINAR | Wil je een inspirerende trendpresentatie?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij een inspirerende presentatie geven voor jou, je medewerkers of je klanten. Daarbij lichten wij de thema’s van het betreffende seizoen toe, en geven we meer informatie over de lifestyle trends die altijd de basis vormen van de diverse thema’s. Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van automatisering, robotisering, milieu, maar ook muziek, film, vormgeving en kunst? Hoe voelen mensen zich? Welke producten passen daar dan bij? Wij geven een duidelijk overzicht van de belangrijkste trends op het gebied van materialen, vormen en dessins. Kortom, je krijgt professionele trendinformatie voor een succesvolle collectie. Vraag hier om een prijsopgave.

DIGITALE TRENDS | Ben je op zoek naar de interieurtrends voor komend seizoen?

Zoek je inspiratie voor het inrichten van een woning of een nieuw project, wil je je winkel restylen, of zoek je kleurinspiratie voor een beursstand? Voor stylisten, interieur inrichters en andere woonprofessionals bieden wij onze trendinformatie digitaal aan. Hiermee ben je altijd up to date, en kunt je je projecten op een goede manier starten. In THJS digitale trendboek, dat een jaar vooruit kijkt, vind je kleurenkaarten, voorzien van handige kleurnummers. Zo kun je snel bepalen welke kleuren je wilt gebruiken op de muren, of voor meubels en accessoires. De thema’s zijn toe te passen op verschillende ruimtes in huis. Het ene thema is bijzonder geschikt voor een badkamer, het andere voor de slaapkamer, de keuken-, woon- of kinderkamer. We besteden onder andere aandacht aan stationary, behang en gordijnen, kussens, potten, krukjes, servies en andere interieur accessoires. Afhankelijk van het thema komen ook voorjaar, zomer, herfst, winter en natuurlijk kerst aan bod. Bestel het digitale THJS trendboek in de THJS shop.

WORKSHOP | Wij zetten samen met je team de eerste stappen in het ontwikkelen van je nieuwe collectie!

Veel bedrijven vinden het prettig om samen met inkoop en|of styling de nieuwe collectie gezamenlijk op te starten. Op een inspirerende locatie presenteren wij tijdens de workshop de relevante trends op het gebied van interieur aan je team.
Vervolgens kunnen zij deze samen met THJS uit werken in thema’s die voor jouw bedrijf interessant zijn. Wij zorgen voor alle benodigdheden! Na een trendworkshop ga je naar huis met inspirerende moodboards die als leidraad kunnen dienen voor je nieuwe collectie!
Wil je een dag samenwerken met THJS? Neem dan contact met ons op.

CUSTOM MADE TRENDS | THJS vertaalt relevante trends naar jouw bedrijf of doelgroep.

Natuurlijk heb je met het THJS trendboek al een compleet overzicht van de trends die de komende jaren belangrijk zullen zijn. Soms is het gewenst, om deze trends nog specifieker te vertalen naar jouw bedrijf, jouw product en jouw klantenkring. Wij bieden deze mogelijkheid.
We maken kleurkaarten, gebaseerd op professionele trendinformatie en vervolgens toegespitst op de specifieke wensen van jouw bedrijf. We kunnen speciaal op jouw productgroepen gerichte moodboards (zowel analoog als digitaal) creëren. Ook kunnen wij een compleet, exclusief voor jouw bedrijf gemaakt trendboek leveren. Ben je geïnteresseerd? Stel hier je specifieke vraag.

PRODUCTONTWIKKELING | Heb je hulp nodig bij de realisatie van je volgende collectie?

Ook op het creatieve vlak kunnen wij een bijdrage leveren aan je collectie. Door onze jarenlange ervaring met productontwikkeling voor verschillende bedrijven kunnen wij goed aangeven waar een collectie, huisstijl of winkelinrichting verbetert en versterkt kan worden. Afhankelijk van jouw wensen maken wij kleurpaletten, specifiek gericht op jouw productgroep. Daarnaast kunnen wij ook een (deel van) jouw collectie ontwerpen.
Wij hebben ruim ervaring met productontwikkeling. Vaak kan dit vanuit ons kantoor. Soms is het beter om de fabriek te bezoeken, zodat we uit kunnen gaan van de mogelijkheden ter plaatse. Natuurlijk gaat dit alles in nauw overleg met jou.
Geïnteresseerd? Vraag hier een offerte aan.

THJS