Een trend ontdekken is nog niet zo makkelijk…

Op zoek naar een bepaald onderdeel voor het nieuwe THJS Cover voor SS 2019, stuit ik op Etsy op een fenomeen wat tot nu toe aan mijn aandacht is ontsnapt. Een heel bijzonder fenomeen. Een heel praktisch fenomeen. Of is het meer hilarisch? En, een veel belangrijkere vraag is: is dit een nieuwe trend, of laten we dit gebeuren snel aan ons voorbij gaan.

Hoe dan ook, ik wilde jullie deze ontdekking niet onthouden. Maak kennis met de neuswarmer. Een soort eierwarmer, maar dan met twee touwtjes zodat je hem voor je neus kunt binden. Jammer dat de winter al bijna voorbij is. Ik houd het in gedachten voor als ik volgend jaar een lootje met daarop de naam van mijn zus trek met Sinterklaas. ( ik noem geen namen 😉 )

Wat denken jullie ervan? Is dit een leuke nieuwe trend of een no-go? (JS)

Voor wie enthousiast is, kijk eens op etsy bij: auntmartymadeitawWonderfullyMadeJansCrochetBoutique of blitzknitz.

Anderen lazen dit ook:

Deel dit artikel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.