Even wachten voor een ‘lege’ foto

Het was druk in Milaan… Zò druk, dat het soms bijna onmogelijk bleek om een foto te maken zonder dat er ergens een persoon (of een arm, een voet, een wazig hoofd) op stond. Het leek ons wel leuk, om eens te laten zien hoe dat dan gaat.

Stel je voor: je ziet iets, wat je graag op de foto wil zetten. Je neemt een zekere afstand, want anders krijg je het niet helemaal in beeld. En nèt op het moment dat je hebt scherp gesteld, komt er iemand langsgelopen. Of gaat gewoon pontificaal voor je camera staan, om zelf een foto te maken. Probeer dan maar eens ZEN te blijven de hele dag 😉

Gelukkig zijn er ook altijd mensen, die heel lief blijven wachten totdat je de foto hebt genomen. Dat is heel fijn en scheelt ons een hoop tijd en mislukte foto’s. Dus aan al die mensen die dàt deden de afgelopen week in Milaan en dus niet op onze foto’s staan 😉 : bedankt voor jullie geduld!

En nu, thuis tijdens het uitzoeken, zie je dat je ZELF ook nog vaak in beeld staat. Met de huidige spiegeltrend is dat soms lastig te vermijden. Sterker nog, soms staan we er allebei op!

Anderen lazen dit ook:

Deel dit artikel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.