De kleurkaarten in THJS Cover zijn met de hand geschilderd!

Nadat we met veel liefde en zorg de kleuren hebben uitgezocht voor het nieuwe THJS Cover SS 2019; is het tijd voor het schilderen van de kleurstalen. Dit gebeurt op grote vellen, waarvan in een later stadium de mooie, smalle stalen zullen worden gesneden voor de kleurkaarten in het trendboek.

Tijdens de verschillende schildersessies komen alle kleuren één voor één door onze handen. En ook al hebben we ze de weken ervoor met heel veel zorg uitgezocht, moeten we soms toch twee keer kijken als we een nieuw verfblik openmaken: Klopt dit wel, deze kleur? Net als onze klanten, moeten ook wij onszelf vertrouwd maken met de nieuwe tinten. We associëren er lustig op los: Dit is net koffie met melk, deze kleur doet denken aan het geel van engelse dropjes… En deze? De kleur van de luierinhoud als een baby haar eerste groentehapje heeft gehad… 🙂 Sommige kleuren lijken “op zichzelf” een beetje vreemd.

Het grappige is, dat ze totaal anders overkomen, als we ze naast de andere kleuren van het palet leggen, waar ze voor bedoeld zijn. Dan blijkt dat engelse-dropjes-geel prachtig bij de koffiekleur; en is de “diarree”kleur een mooie kruising tussen legergroen en zand geworden, een donker soort mosterd, die prachtig combineert met de roze-roden en oranjetinten in het bewuste thema.

Elk seizoen kom ik weer tot de conclusie, dat juist de kleuren, die in eerste instantie bevreemdend overkomen, uiteindelijk de kleuren zijn die maken, dat een palet weer nieuw en fris oogt. Of, zoals stagiaire Hilde heel goed opmerkt: “bij elk vel dat ik schilder, ga ik de kleur mooier vinden”.

Nieuwsgierig naar de kleuren voor Zomer 2019? Bestel dan ons inspirerende trendboek direct online, of neem contact op via onze website. Wij, of een van onze agenten, komen graag langs om THJS Cover te laten zien!

Anderen lazen dit ook:

Deel dit artikel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.