THJS, dat zijn wij

THJS, dat zijn wij: Titia Huisman en Joke Scholtalbers; twee gedreven en creatieve professionals met elk ruim twintig jaar ervaring op het gebied van trends, trendwatching, kleuren en productontwikkeling. Wij voorzien inkopers, productontwikkelaars en stylisten van relevante informatie over trends. Hierbij richten wij ons vooral op het gebied van kleuren, materialen, vormgeving en dessins in de interieur branche.

Samen vormen we een goede combinatie. We vullen elkaar aan, zowel qua vaardigheden als qua smaakgevoel. Al meer dan tien jaar geven wij samen trendboeken uit. Eerst het Co-okBook, nu THJS Cover. Wij  hebben bewezen samen een goede, commerciële voorspelling neer te kunnen zetten.

Titia Huisman

Titia, grafisch geschoold, heeft ruim negen jaar gewerkt als trendwatcher en ontwerper bij een ander toonaangevend trendbureau. In 2005 is ze met Joke het Co-okBook gaan uitgeven. Vanaf 2016  gaat het Co-okBook verder als THJS Cover. Naast het maken en vormgeven van de trendboeken, reist ze de wereld over om producten te ontwikkelen op het gebied van interieur en accessoires.

Sterke punten van Titia zijn: grafisch vormgeven, producten en dessins ontwerpen, trends analyseren, fotograferen.

Joke: “Titia is naast creatief ook heel analytisch; heeft een sterk gevoel voor trends en stijl en weet van elk trendboek een juweeltje te maken!”

Joke Scholtalbers

Joke startte haar carrière in de mode- en stoffen industrie. Hiervoor reisde zij veel, om producten te ontwikkelen, o.a. naar het Verre Oosten. Daarna werkte ze zeven jaar als trendwatcher en colorist bij hetzelfde trendbureau als Titia. Inmiddels geven ze samen al vijftien jaar trendboeken uit voor de interieur industrie. 

Sterke punten van Joke zijn: trends analyseren en presenteren, kleurenkaarten maken, product ontwikkeling, teksten schrijven.

Titia: “Mijn zakenpartner én vriendin, Joke, verzamelt, analyseert, creëert, deelt en enthousiasmeert zowel mij, als onze klanten. Al vele jaren…”

THJS